A bíróság helybenhagyta a Real Madrid egykori sztárjának börtönbüntetését

Robinho
Real Madrid's footballer Robinho on the bench against SV Hamburg during the Emirates Cup competition at the Emirates stadium in north London, on August 2, 2008. AFP PHOTO/CHRIS RATCLIFFE (Photo by CHRIS RATCLIFFE / AFP)
Vágólapra másolva!
A milánói fellebbviteli bíróság megerősítette a brazil Robson de Souza, vagyis Robinho kilencéves börtönbüntetését, amiért 2013-ban egy milánói szórakozóhelyen egy fiatal nő csoportos megerőszakolásában vett részt – írja a GloboEsporte.com. Az ítéletet már decemberben meghozták. Az AC Milan és a Real Madrid egykori játékosának 45 nap áll a rendelkezésére, hogy fellebbezést nyújtson be.

A brazil sztár még a Milan játékosaként egy barátjával, Ricardo Falcóval együtt vett részt egy albán lány megerőszakolásában, aki a 23. születésnapját ünnepelte egy közismert milánói szórakozóhelyen.

A milánói fellebbviteli bíróság már decemberben ítéletet hozott az ügyben. A La Repubblica szerint az ok, ami miatt a bíróság megerősítette Robinho kilenc év börtönbüntetését az a megerőszakolt lány "lekicsinylése" és "kegyetlen megalázása".

Robinhónak 45 napja van arra, hogy fellebbezést nyújtson be.