Az olasz válogatott futballistája odaszúrt Cristiano Ronaldónak

Cristiano Ronaldo Juventus
Juventus' Portuguese forward Cristiano Ronaldo celebrates after scoring his second goal during the Italian Serie A football match Cagliari vs Juventus on March 14, 2021 at the Sardegna Arena in Cagliari. (Photo by Alberto PIZZOLI / AFP)
Vágólapra másolva!
A Real Madrid és az olasz válogatott korábbi játékosa, Antonio Cassano úgy véli, hogy Cristiano Ronaldo rendkívül önző játékos, és a Juventus jobban tenné, ha megválna tőle.

A sportsajtóban egyre többször hallani arról, hogy Cristiano Ronaldo 2021 nyarán visszatérhet korábbi sikerei helyszínére, és újra a Real Madrid játékosa lehet.

A hír kapcsán a madridi sztárcsapat korábbi játékosa, a 2018-ban visszavonult Antonio Cassano is elmondta a véleményét az ötszörös aranylabdás portugál szupersztárról. A Football Espana megírta, hogy

a korábbi olasz válogatott támadó szerint a Juventusnak habozás nélkül el kellene adnia Ronaldót.

- mondta a 38 éves csatár.

Cassano nem kertelt, amikor Ronaldóról beszélt Forrás: NurPhoto via AFP/Loris Roselli/NurPhoto/Loris Roselli

"Nincs olyan edző, aki Ronaldóval akar dolgozni. Csak gátolja Andrea Pirlót is. Cristiano csak a saját góljaira és a rekordjaira gondol. Ha klubtulajdonosként új ciklust akarsz elkezdeni, akkor egy pályakezdő edzőnek nem adhatsz akkora terhet, hogy olyan futballistát eddzen, mint Ronaldo" - tette hozzá Cassano.

A játékosként balhés, ám rendkívül technikás labdarúgó hírében álló Cassano számtalan csapatban megfordult pályafutása során. Futballozott többek között a Romában, az Interben, a Milanban és a Real Madridban is. Az olasz válogatottban 39 meccsen lépett pályára, melyeken 10 gólt szerzett.