Vágólapra másolva!
A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányával, Marco Rossival készített exkluzív interjút Csisztu Zsuzsa a közelgő vb-selejtezők előtt. Az olasz szakemberrel folytatott beszélgetés során többek között kiderül, hogy hányszor kap tippeket arról, hogy kiket tegyen be a csapatba, illetve kik a legszorgalmasabb játékosok. Az interjú első része a Youtube-on megtekinthető. 

A 2020-ban Magyarországon az év edzőjének választott olasz szakemberrel készült nagyinterjú első része a telki edzőközpontban készült.

Marco Rossi és Csisztu Zsuzsa megtekintették azt a szobát, ahol a taktikai megbeszélések zajlanak, megvizsgálták az edzőtermet is, és természetesen a legfontosabb helyszínre, a futballpályára is kimentek.

Marco Rossi exkluzív interjút adott Forrás: AFP/Pavel Golovkin

A magyar válogatottal az Európa-bajnokságra készülő szövetségi kapitány mindenről őszinte véleményt formált, a magyar foci szerelmesei számára rengeteg érdekesség hangzott el a beszélgetés során.

Az interjú első része az alábbi linken megtekinthető.

Az interjú második része egy hét múlva lesz elérhető, amelyben Csisztu Zsuzsa Marco Rossit, mint magánembert mutatja be a nézőknek.