Titokban két szeretőt tart egyszerre a brazil sztárfocista

Horizontal BUST ATTITUDE THUMBS UP LIBERTADORES CUP
Brazil's Atletico Paranaense's Adriano gives the thumb up during their Libertadores Cup football match against Bolivian The Strongest at the Vila Capanema stadium in Curitiba, Brazil, on February 13, 2014. AFP PHOTO/ORLANDO KISSNER (Photo by ORLANDO KISSNER / AFP)
Vágólapra másolva!
A visszavonult brazil futballsztár, Adriano jelenleg egy luxusszállodában lakik, és két gyönyörű nővel is randevúzik egy időben.

Az ausztrál News.com.au oldal megírta, hogy az Inter korábbi csatára titokban két exbarátnőjével is újra felmelegítette a kapcsolatot.

A hírek szerint a jelenleg egy luxushotelben tartózkodó Adrianót mindkét nővel látták a szállodában, ám a hölgyek egymás létezéséről nem tudnak.

A 39 éves brazil több mint 18 ezer ausztrál dollárnak megfelelő összeget fizet havonta a Rio de Janeiróban található lakosztályért, és állítólag új tengerparti villát keres, miután eladta korábbi ingatlanját és saját trófeáin kívül mindent hátrahagyott.

Adriano a trófeái társaságában Forrás: The Sun

A gyönyörű orvostanhallgató, Victoria Moreira sűrűn megfordult a hotelben, mióta Adriano beköltözött, illetve a 23 éves topmodellt, Micaela Mesquitát is többször látták már az egykori brazil válogatott csatárral.

Adriano ezzel a két szépséggel folytat szerelmi háromszöget Forrás: news.com.au

A helyi média szerint a Copa América-győztes és ötszörös olasz bajnok Adriano mindig úgy intézi a randevúkat, hogy a két szépség véletlenül se találkozhasson egymással.

A 2016-ban visszavonult Adriano pályafutása legsikeresebb időszakát az Inter együttesében töltötte. A pályán kívül többször került nehéz helyzetbe alkoholproblémái miatt, édesapja halálát kifejezetten nehezen tudta feldolgozni, amikor Olaszországban élt.