Vágólapra másolva!
Az angol Premier League valamelyik együttesét irányítaná a jövőben Rafael Benítez, aki januárban 18 hónap után hagyta el a kínai Talien Pro labdarúgócsapatát.

A 60 éves spanyol edző kiemelte: amennyiben lehetősége lesz választani, akkor Anglia egyértelműen elsőbbséget élvez, hiszen kedveli a PL-t és a családja is ott él.

nyilatkozta.

Hozzátette: Spanyolországban kevés pénzük van a kluboknak ahhoz, hogy versenyezzenek a Real Madriddal és a Barcelonával, míg Anglia azért is élvez nála prioritást, mert ott több versenyképes együttes található.

Rafa Benítez szívesen visszatérne a Premier League-be Forrás: DPPI/Craig Doyle

mondta.

A brit sajtó a napokban már hírbe hozta Benítezt a skót bajnoki aranyéremről kilenc év után lemaradó Celtic együttesével, de a spanyol szakember ezt nem kommentálta, csupán ismételte önmagát: angol csapatnál akar dolgozni.

Benítez korábban olyan kluboknál dolgozott, mint a Valencia, a Liverpool, az Internazionale, a Chelsea, a Napoli és a Real Madrid.

A Liverpoollal 2005-ben Bajnokok Ligáját, a Valenciával 2004-ben UEFA Kupát, az Interrel 2010-ben klubvilágbajnokságot, a Chelsea-vel 2013-ban Európa-ligát nyert.