Vágólapra másolva!
A Debreceni VSC az előző szezonban még szintén élvonalbeli Kaposvárt látta vendégül az NB II 28. fordulójának szombati meccsén. A meccs hajrájában Dzsudzsák Balázs gólpassza után Tischler Patrik szerezte meg a győztes gólt. Az utolsó előtti percben pedig Dzsudzsák is betalált egy ellentámadást követően.  

A Debrecen a legutóbbi öt meccsen csak három pontot tudott gyűjteni, így hazai pályán mindenképpen javítani akart a Kaposvár csapata ellen. Dzsudzsák Balázs ezúttal csak a hajdúsági csapat cseréi között kapott helyet.

Az első félidőben kevés helyzetet alakítottak ki a csapatok. A bírónak több sárga lapot kellett kiosztania. A Kaposvár edzője is kapott egy sárga lapot reklamálásért. Az első félidőben nem született gól a meccsen.

Dzsudzsák Balázs ezúttal a kispadról szállt be a meccsbe Forrás: Derencsényi István/dvsc.hu

A második félidő elején a Debrecen támadott jobban, de igazán nagy helyzetbe nem tudtak kerülni a hazai csapat játékosai. A 61. percben Bárány Donát helyett Dzsudzsák Balázs is pályára léphetett a Debrecenben.

A 76. percben Tischler Patrik húsz méterről lőtt, de csak a kapufát találta el. Egy perccel később Kalafat adott be szélről, de Széscsi a kapu felé fejelt. A 83. percben viszont már megszerezte a vezetést a Debrecen. Dzsudzsák Balázs szöglete után Tischler Patrik fejelte a labdát nagy erővel a kaposvári kapuba. Az utolsó előtt percben

Varga József passzolt a bal oldalon érkező Dzsudzsák Balázshoz, aki 16 méterről kilőtte a bal alsó sarkot.

Az eredmény később már nem változott, így a Debrecen megnyerte a Kaposvár elleni meccset, és az élről várhatja a következő meccseket a bajnokságban.

A Debrecen ismét a tabella élére állt Forrás: nb2.hu