Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
A Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottsága öt soron következő NB I-es férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésről eltiltotta Bognár Györgyöt, a Paksi FC vezetőedzőjét.

A labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójában a Paksi FC-Mezőkövesd-Zsóry FC mérkőzést a két vezetőedző, Bognár György és Pintér Attila is végig reklamálta, Bognárt pedig ki is állította a bíró.

Bognár György, a Paksi FC edzője Forrás: PAKSI FC/Facebook

„Bognár György a március 6-i Paksi FC-Mezőkövesd Zsóry FC bajnoki mérkőzés 93. percében kapott sárga lapos figyelmeztetése után

sértő kifejezést használt a játékvezetők személyére, ezért a játékvezető kiállította. A szakvezető ezt követően a játékoskijáróban a tartalék-játékvezető személyére használt sértő kifejezést, majd a mérkőzés lefújása után az öltözőfolyosón többször sportszerűtlenül, üvöltve tiltakozott a játékvezetők működése ellen.

Bognár György ezzel a Fegyelmi Szabályzat 22.§ 1. és 2. bekezdésében meghatározott fegyelmi vétségeket követte el, előbbi vétség 1-6, utóbbi 3-8 mérkőzésre szóló eltiltással büntethető" - áll az MLSZ fegyelmi határozatában.

Bognár bírózása azért is érdekes, mert pont a Mezőkövesd elleni mérkőzés előtt jelentette ki, hogy többet nem beszél a bírókról, csak a saját csapata teljesítményét fogja értékelni.

Mindent egy helyen az Eb-ről