Vágólapra másolva!
A labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő MOL Fehérvár FC a hivatalos honlapján tudatta, hogy szerződést hosszabbított két válogatott játékosával, Hangya Szilveszterrel és Bolla Bendegúzzal.

Hangya Szilveszter 2018 nyarán igazolt Székesfehérvárra. Eddig 42 NB I-es mérkőzésen, három nemzetközi találkozón és 11 Magyar-kupa meccsen szerepelt a MOL Fehérvár csapatában.

"Majdnem három éve vagyok Vidi-játékos, nagyon jól érzem magam Székesfehérváron, büszke vagyok arra, hogy itt futballozhatok.

- nyilatkozta a székesfehérvári csapat honlapjának Hangya Szilveszter.

Hangya Szilveszer, a MOL Fehérvár balhátvédje Forrás: Tóth Ella/molfehervarfc.hu

Bolla Bendegúz 2017 nyarán igazolt a Vidibe, az első időszakban az NB III-as csapatában szerepelt, majd előbb Siófokra, aztán Zalaegerszegre került kölcsönbe. Utóbbi csapatban NB II-es bajnoki címet ünnepelhetett 2019-ben, majd a 2019/2020-as idényben a kék-fehérek csapatában stabil NB I-es játékossá vált, ő lett az előző szezon Év Felfedezettje díjasa. Tavaly nyáron került vissza a Székesfehérvárra, azóta csapata alapemberévé nőtte ki magát, és már többször bekerült Marco Rossi válogatott keretébe is.

"Nagyon örülök, hogy sikerült olyan teljesítményt nyújtanom a Vidiben, amivel kiérdemeltem azt, hogy szerződéshosszabbítást ajánlottak, amit nagy örömmel fogadtam el.

Nem szeretnék nagy fogadkozásokba belemenni, inkább a pályán akarom meghálálni a bizalmat"

– fogalmazott Bolla Bendegúz, aki az idei szezonban 22 meccsen lépett pályára MOL Fehérvár csapatában.

Kovács Zoltán sportigazgató a szerződéshosszabbítás után kiemelte, hogy mind a két labdarúgó hiányposzton szerepel, Bolla Bendegúz pedig a jövő egyik nagy ígérete. Ha tavasszal megfelelő teljesítményt nyújtanak, akkor jó eséllyel pályázhatnak arra, hogy a nyári Eb-keretbe bekerüljenek.