Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Szobafestőnek is elmehetne a Manchester United edzője

Mancheste United Solkjaer Pogba
United Paul Pogba, United coach Coach, Ole Gunnar Solskjaer, Solskjaer, Solskjar, gesture, gesture, Sport: Soccer: EL, Europa League, Season 19/20, quarter finals, 08/10/2020 Manchester United - FC Copenhagen Photo: Jurgen Fromme / firosportphoto / POOL | usage worldwide
Vágólapra másolva!
A Manchester United vezetősége megkezdte a tárgyalásokat Ole Gunnar Solskjaer-rel. A klub vezetése azt szeretné, hogy a norvég edző folytassa munkáját a manchesteri csapatnál.

A hír már csak azért is meglepő, mert amikor a Manchester United decemberben kiesett a Bajnokok Ligája csoportküzdelmeiből, szinte mindenki válságról beszélt az angol klubbal kapcsolatban. Az is tény, hogy a csapat Sir Alex Ferguson távozása óta nem volt képes aranyérmet nyerni a Premier League-ben, az eddigi utolsó United-arany éve 2013-ban volt. A csapat norvég edzője a VG című újságnak beszélt hosszabban a jelenlegi helyzetről.

Ole Gunnar Solksjaer-rel már tárgyal a Manchester United Forrás: Picture-Alliance via AFP/Verwendung weltweit/Jürgen Fromme

"Csak a munka elvégzésére összpontosítok, hogy stabilizáljam az együttest" - mondta Ole Gunnar Solskjaer. "Tudom, hogy korábban sokan beszéltek válságról, amikor kiestünk a Bajnokok Ligájából, vagy egy-egy váratlan vereséget szenvedtünk a PL-ben.

Majd jöhetnek az újabb rétegek és végül kész leszel a festéssel. Nos, a csapatépítés is valami hasonló módon megy. Ha túl sok színt keversz össze, abból semmi más nem lesz, csak káosz."

A Manchester United jelenleg a második helyen áll a PL-ben a vezető Manchester City mögött.

Mindent egy helyen az Eb-ről