Vágólapra másolva!
A Tottenham edzője José Mourinho meglepődött, és nem teljesen értette, hogy az ebben a szezonban eddig keveset futballozó, rossz formában lévő sztárja, Gareth Bale miért nem tudott játszani az Everton elleni FA-Kupa mérkőzésen.

A portugál edző nem teljesen értette, hogy walesi játékosa, Gareth Bale miért nyilvánította magát játékra alkalmatlannak az Everton elleni FA-Kupa nyolcaddöntő előtt. A liverpooli csapat szerdán egy őrült mérkőzésen, hosszabbítás után 5-4-re győzte le és ütötte ki Mourinho együttesét az FA-Kupából, amely így nem tudott bejutni a következő körbe.

A The Guardian megírta, hogy a Spurs menedzsere szerint Bale egy korábbi sérülésének átvizsgálását kérte, és azt mondta, hogy nem tudja vállalni a játékot, mert rosszul érzi magát.

mondta Mourinho.

Gareth Bale (balra) ezúttal sem játszott a Tottenhamben Forrás: AFP/Andrew Boyers

"Hétfőn nem edzett, majd kedden a csapattal tréningezett, de úgy tudtam, az lenne a vágya, hogy pár napot együtt töltsön a sportorvosokkal, hogy megerősítse azt a területet, ahol fájdalmat érez. Ez az oka annak, hogy nincs itt.

Nem hiszem, hogy ez nyilvánvaló sérülés, azt mondanám, hogy kényelmetlenül érzi magát, és a keddi edzés miatt nem lehet 100% -os" -

tette hozzá a Spurs menedzsere.

A Real Madridnál létszámfelettivé váló és kölcsönben a Tottenhamhez kerülő Gareth Bale ebben a szezonban csak 15 alkalommal lépett pályára a londoni csapatban, többnyire csereként. Egyelőre nem nyújt olyan teljesítményt, amelyet elvárnak tőle, minden sorozatot figyelembe véve összesen négy gólt szerzett eddig.