Vágólapra másolva!
Nyáron a Bayern Münchenhez igazolhat a Chelsea amerikai válogatott futballistája, Christian Pulisic.

A sérüléséből nemrégiben felépülő futballista minden bizonnyal már játszani fog az Atlético Madrid ellen a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében.

Az amerikai NBC Sports megírta, hogy a Chelsea új edzőjét, Thomas Tuchelt megkérdezték arról, mit gondol játékosa jövőjéről, és a jelek szerint számol vele, de ha úgy alakulna, nem gördítene akadályt távozása elé.

Nekünk az a feladatunk, hogy a legjobbat hozzuk ki belőle. Bizonyította, hogy megvan a képessége ahhoz, hogy fontos szerepet töltsön be a csapatban, képes megteremteni a különbséget. Meg kell tartania ezt a szintet, majd növelnie. Hiszek abban, hogy még jobbá válhat" - mondta Pulisicről a Chelsea trénere.

Christian Pulisic 2019 nyara óta a Chelsea játékosa Forrás: AFP/Adrian Dennis

Sajtóhírek szerint a 22 éves amerikai szélső nyitott arra, hogy nyáron visszatérjen Németországba, és a Bayern München futballistája legyen.

Az érdeklődés kölcsönös lehet, ugyanis a német rekordbajnok valakivel mindenképpen pótolni szeretné a nagy valószínűség szerint távozó francia játékosát, Kingsley Comant.

Pulisic ebben az idényben összesen 21 mérkőzésen lépett pályára a Chelsea színeiben, melyeken 2 gólt szerzett és 1 gólpasszt adott.