Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Solskjaer reagált Jürgen Klopp tizenegyeses nyilatkozatára

Horizontal
Manchester United's Norwegian manager Ole Gunnar Solskjaer gestures from the touchline during the English Premier League football match between Leicester City and Manchester United at King Power Stadium in Leicester, central England on July 26, 2020. (Photo by CARL RECINE / POOL / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Ole Gunnar Solskjaer csapata, a Manchester United szerda este a Manchester City ellen lép pályára az angol Ligakupa elődöntőjében. A meccs előtt tartott sajtótájékoztatón természetesen szóba került Jürgen Klopp hétfői nyilatkozata.

A Liverpool menedzsere, miután csapata 1-0-ra kikapott a Southamptontól úgy, hogy szerinte a játékvezető több tizenegyest sem adott meg csapatának, arról beszélt, hogy a Manchester United csapata több büntetőt kapott, mióta Solskjaer vezeti a csapatot, mint a Liverpool azóta, hogy ő a menedzser.

„Hallom, a Manchester United több tizenegyest kapott az elmúlt két évben, mint én öt és fél év alatt. Nem tudom, ez lehet az én hibám, nem értem ez hogy történhet meg. Ez nem kifogás a csapat teljesítményét illetően, a döntéseket nem tudjuk megváltoztatni, tiszteletben kell tartanunk azokat" – mondta Klopp.

Solskjaer szerint ami jár, az jár Forrás: AFP/Carl Recine

„Ez egy tény? Talán. Talán a válaszom is ennyi lenne, ez egy tény, hogy többet kaptunk, mint ők. Nem számolgatom, hány tizenegyest kaptak, ha nekik ez jó, hogy azzal töltik az időt, hogy hányszor szabálytalankodnak ellenünk a tizenhatoson belül, tegyék, én erre nem szánok időt" – mondta Solskjaer.

Ami a statisztikát illeti, mióta Jürgen Klopp a Liverpool edzője, a Leicester City kapta a legtöbb tizenegyest, 45-öt. A Manchester City 43, a United 41, a Crystal Palace 36 tizenegyest kapott, a Liverpoolnál ez a szám 30.

„Nem beszélhetek más menedzserek nevében, de Frank Lampardnak ez bejött, amikor a Chelsea ellen játszottunk az FA-kupa elődöntőjében, ahol nem kaptunk meg egy jogos büntetőt. Lehet, hogy ez a módja, hogy befolyásolja a játékvezetőket. Nem tudom, de nem is aggódom miatta. Ha szabálytalankodnak ellenünk a tizenhatoson belül, az tizenegyes és kész" - zárta Solskjaer.

A Manchester United szerda este a Manchester City ellen lép pályára a Ligakupa elődöntőjében.

Mindent egy helyen az Eb-ről