Messi nem került be egy francia sportlap 2020-as álomcsapatába

fbl Horizontal
Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi reacts after missing a goal opportunity during the UEFA Champions League group G football match between Barcelona and Juventus at the Camp Nou stadium in Barcelona on December 8, 2020. (Photo by Josep LAGO / AFP)
Vágólapra másolva!
A L'Équipe francia sportlap összeállította 2020-as labdarúgó álomcsapatát, amelyben nem kapott helyet az FC Barcelona hatszoros aranylabdás játékosa, Lionel Messi.

A világszerte mértékadónak számító lap csapatába öten kerültek be az elmúlt évben összesen öt trófeát - német bajnokság, kupa és ligakupa, Bajnokok Ligája, Európai Szuperkupa - nyerű Bayern Münchenből: a kapus Manuel Neuer, a balhátvéd Alphonso Davies, a középpályások közül Thiago Álcantara és Joshua Kimmich, valamint a FIFA Év Játékosa-díjat is elnyerő csatár, Robert Lewandowski is.

Az angol bajnok Liverpoolból ketten (Trent Alexander-Arnold és Virgil Van Dijk) vannak a csapatban, míg a Paris Saint-Germain, a Real Madrid, a Manchester City és a Juventus egy-egy játékost adott Neymar, Sergio Ramos, Kevin de Bruyne és Cristiano Ronaldo személyében.

Azaz sem a PSG világbajnok támadója, Kylian Mbappé, sem a Barcelona hatszoros aránylabdás argenti sztárja, Lionel Messi nem kapott helyet ezúttal a legjobbak között.