A holland legenda visszatérhet a Schalke csapatához

491924321 Horizontal FOOTBALL WORLD CUP FULL-LENGTH ATTITUDE JOY
Netherlands' forward Klaas-Jan Huntelaar (L) celebrates after scoring a penalty during a Round of 16 football match between Netherlands and Mexico at Castelao Stadium in Fortaleza during the 2014 FIFA World Cup on June 29, 2014. AFP PHOTO / DAMIEN MEYER (Photo by DAMIEN MEYER / AFP)
Vágólapra másolva!
Klaas-Jan Huntelaar, az Ajax Amsterdam labdarúgója elismerte, hogy volt klubja, a Schalke 04 szeretné őt visszacsábítani, ő pedig gondolkodik az ajánlaton.

A 37 éves támadó 2010 és 2017 között erősítette a gelsenkirchenieket, majd visszatért korábbi csapatához, az Ajaxhoz, amelynek színeiben csütörtökön este például - a 89. percben beállva - két gólt szerzett a Twente elleni idegenbeli bajnokin.

- mondta az ESPN televíziónak a játékos.

Huntelaar a 2011/12-es szezonban 29 találattal gólkirály volt a Bundesligában Forrás: Picture-Alliance via AFP/Verwendung weltweit/Firo Sportphoto/El-Saqqa

A volt holland válogatott futballista - aki nem stabil kezdő az Ajaxban - úgy véli, szerinte az amszterdamiak elengedik, Erik ten Hag vezetőedző pedig úgy fogalmazott, hogy Huntelaar a Schalke ikonja, miután 126 gólt szerzett a csapat színeiben – nem mellesleg a 2011/12-es szezonban 29 találattal gólkirály volt a Bundesligában.

A pályafutását nyáron befejezni készülő Huntelaar feladata az lenne Gelsenkirchenben, hogy segítsen elkerülni a kiesést. A Schalke a múlt hétvégén közel egy év után nyert ismét bajnoki mérkőzést, és jelenleg az utolsó előtti helyen áll a Bundesliga tabelláján.