A Real Madrid legyőzte a kiesés ellen küzdő csapatot a bajnokságban - videó

fbl Horizontal
Real Madrid's French forward Karim Benzema (R) vies with Eibar's Spanish midfielder Sergio Alvarez during the Spanish League football match between Real Madrid CF and SD Eibar at the Alfredo di Stefano stadium in Valdebebas, on the outskirts of Madrid, on June 14, 2020. (Photo by PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP)
Vágólapra másolva!
A La Liga 14. fordulójának vasárnap esti záró mérkőzésén a Real Madrid az Eibar otthonába látogatott. A mérkőzésen hamar megszerezték a vendégek a vezetést, és végül elvitték a három pontot.

Még tíz perc sem telt a meccsből, amikor egy szépen felépített vendég akció végén

Rodrygo kiválóan ugratta ki Benzemát, aki megszerezte a Real Madrid első gólját a találkozón.

Ez volt a rutinos francia csatár hetedik gólja a La Liga idei kiírásában. A 33 éves támadó a 13. percben is kulcsszerepet játszott a Real Madrid újabb góljában, igaz

ezúttal nem végrehajtóként, hanem előkészítőként, mert a befejező ember Modric volt.

Még félóra sem telt el a találkozóból, amikor az Eibar játékosainak agresszív letámadását követően

Kike lőtt óriási gólt, 2-1-re módostíva az eredményt a 28. percben.

A második félidőben a Madrid jelentős mezőnyfölényt alakított ki, ugyanakkor a kaput eltaláló lövések tekintetében kiegyenlített volt a küzdelem. Sokáig úgy tűnt, hogy több gól nem lesz a meccsen, azonban a hosszabbításban egy Real támadás végén

Benzema kiváló passza után Lucas lőtte be a harmadik, utolsó gólt a találkozón.

Győzelmével a Real Madrid feljött pontazonossággal az Atlético Madrid mögé a tabella második helyére, ugyanakkor a királyi klub két meccsel többet játszott, mint a riválisa a La Ligában.