A pályán is maszkot visel a válogatott focista - fotó

"SCCL 2020" Olimpia (HON) vs Montreal Impact (CAN) CFV SCCL,CONCACAF,SCOTIABANK
Jerry Bengston of Olimpia use a mask during the game Olimpia (HON) vs Montreal Impact (CAN), corresponding to the second leg match of the Quarterfinals of the Scotiabank Champions League CONCACAF 2020, at Exploria Stadium, on December 15, 2020. Jerry Begston de Olimpia usa cubrebocas durante el partido Olimpia (HON) vs Montreal Impact (CAN), correspondiente al partido de vuelta de los Cuartos de Final de la Scotiabank Liga de Campeones CONCACAF 2020, en el Exploria Stadium, el 14 de Diciembre de 2020.
Vágólapra másolva!
Mindenkit meglepett a hondurasi válogatott csatár, a 33 éves Jerry Bengtson, aki a focipályán is maszkot visel.

Ma már senki nem kapja fel a fejét a járványhelyzetben, ha valakin maszkot lát, de a focipályán azért még nem ez a megszokott viselet.

Jerry Bengston meccs közben sem veszi le a maszkot Forrás: MEXSPORT via AFP/MEXSPORT/Jorge Martinez

Jerry Bengtson a Montreal ellen lépett pályára a hondurasi Olimpia színeiben az észak- és közép-amerikai Bajnokok Ligájában rendezett meccsen. Ez már a negyeddöntő visszavágója volt, amit 1-0-ra nyert a kanadai csapat, de a 2-0-s hátrányát így sem tudta ledolgozni.

Az elődöntőben a mexikói Tigres vár majd a hondurasi csapatra.

Bengston természetesen a vírus elleni védekezés miatt hordja a maszkot meccs közben is. Edzője azt is elmondta, ő az egyetlen a csapatból és az egész bajnokságban is, de látszólag nem zavarja, mert gólokat is szokott lőni.