A Honvéd két magyar játékosa is eligazol a csapatból

Budapest, 2020. augusztus 27. Ugrai Roland (k), a Honvéd, valamint Anthony Annan (b) és Jesper Engström (j), a Turku játékosa a labdarúgó Európa-liga selejtezőjének 1. fordulójában játszott Budapest Honvéd-Inter Turku (finn) mérkőzésen az Új Hidegkuti Nándor Stadionban 2020. augusztus 27-én. MTI/Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
Kálnoki-Kis Dávid és Ugrai Roland is távozik a Honvédtól. Mindkét játékosnak lejárt a szerződése, a kispestiek pedig nem hosszabbítanak szerződést velük - olvasható a klub hivatalos oldalán.

A 29 esztendős Kálnoki-Kis 2018 szeptemberében érkezett Kispestre, a védő tagja volt a Magyar Kupát nyerő csapatnak,16 bajnokin lépett pályára és egy gólt szerzett, a kupasorozatban kilenc találkozón két alkalommal volt eredményes.

Közzétette: Budapest Honvéd FC2020. december 31., csütörtök

Ugrai Roland idén februárban lett a Honvéd labdarúgója. A 28 éves támadó 21 bajnokin négy gólt jegyzett, a Magyar Kupában négy mérkőzésen szerepelt, és ő is tagja volt a júniusban Magyar Kupát nyerő Honvédnak.

Az NB I-ben 10., még éppen bentmaradást jelentő pozícióban álló kispestiek legközelebb 2021. január 23-án, a ZTE ellen lépnek pályára a bajnokságban.