91. perces gól, majd egy kihagyott tizenegyes a Premier League-ben - videó

Horizontal
West Ham United's Czech midfielder Tomas Soucek (C) shoots to score the opening goal during the English Premier League football match between West Ham United and Fulham at The London Stadium, in east London on November 7, 2020. (Photo by John Walton / POOL / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A Premier League (PL) nyolcadik fordulójában a West Ham a Fulhamet fogadta szombat este. A két csapat hihetetlen végjátékot produkált a mérkőzés hosszabbításában.

A rendes játékidőben nem született gól a meccsen, de a játékvezető négy perc hosszabbítást adott a feleknek, hogy esetleg dűlőre vigyék a dolgot.

Rögtön a 91. percben a hazaiaktól Benrahma a vendégek tizenhatosán belül egy kiváló passzt adott Souceknek, aki megszerezte a vezetést a West Hamnek.

Itt még nem ért véget a találkozó, mert az utolsó utáni pillanatokban a Fulham játékosa, Cairney cselezgetett két védő között a West Ham tizenhatosán belül, majd a földre került.

A bíró a VAR segítségét is igénybe véve végül büntetőt adott a Fulhamnek az esetet követően.

A labda mögé Lookman állt, akinek finoman fogalmazva sem jött össze a panenkás gól, így a kihagyott tizenegyes után maradt az 1-0-ás eredmény és vele együtt a hazai győzelem.