Már a télen távozhat a Juventus mellőzött világbajnok futballistája

Sami Khedira Juventus
Sami Khedira of Juventus FC during the UEFA Champions League match (Group D) between Juventus FC and FC Lokomotiv Moskva at Allianz Stadium on October 22, 2019 in Turin, Italy. Juventus won 2-1 over Lokomotiv Moskva. (Photo by Massimiliano Ferraro/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
A téli átigazolási szezonban elhagyhatja az olasz bajnok Juventus labdarúgócsapatát Sami Khedira. A világbajnok német középpályás a Bild információi szerint azért keres magának új csapatot, mert Andrea Pirlo, a torinóiak nyáron kinevezett új vezetőedzője nem számít rá, így egyetlen mérkőzésen sem kapott lehetőséget a szezonban.

A 33 éves futballista októberben még visszautasította a Juventus vezetőinek szerződésbontásra vonatkozó ajánlatát, most azonban mégis távozni szeretne, még mielőtt jövő nyáron lejár a szerződése.

Sami Khedira egyáltalán nem élvezi Andrea Pirlo bizalmát Forrás: NurPhoto via AFP/Massimiliano Ferraro/NurPhoto/Massimiliano Ferraro

Khedira 2015 nyarán a Real Madridtól igazolt a Juventushoz, mellyel öt bajnoki címet és három Olasz Kupát nyert, 2017-ben pedig a Bajnokok Ligája fináléjába jutott.

A Bild szerint azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a 77-szeres német válogatott labdarúgó hol folytathatja karrierjét, a lap viszont azt valószínűsíti, hogy nem hagyja el Európát.
A Juventus a BL-ben a Ferencváros csoportellenfele.