Vágólapra másolva!
A korábbi 42-szeres válogatott futballista, Torghelle Sándor nyáron fejezte be a profi pályafutását, de nem szakadt el a labdarúgástól. Az NB III Nyugati csoportjában szereplő III. Kerületi TVE a hivatalos honlapján jelentette be, hogy az egykori támadó sportkoordinátoraként dolgozik a jövőben a klubnál. 

Torghelle Sándor a két évtizedes tapasztalatát, a labdarúgás iránti szenvedélyét nem akarta veszni hagyni, így egyértelmű volt a számára, hogy a sportágban tervezi jövőjét. Már a játékos-pályafutása alatt elkezdte az edzői tanfolyamot, A-licencet szerzett és az utóbbi hónapokban a magyar utánpótlás-válogatottak mellett mentori feladatokat látott el.

Ugyanakkor nem döntötte még el, hogy melyik terület a leginkább testhezálló számára, ezért a II. Kerületi TVE úgy gondolta, lehetőséget ad, hogy egy klub menedzsmentjében is kipróbálhassa magát Torghelle október 5-től állt munkába a III. Kerületi TVE-nél és elsődleges feladata, hogy támogassa a szakmai stáb és a sportigazgató munkáját.

Torghelle Sándor is csatlakozotta III. Kerületi TVE együtteséhez Forrás: tve1887.hu/

„Természetesen ez még csak az ismerkedő időszak, de már most izgalmasnak és érdekesnek találom ezt a munkakört – nyilatkozta Torghelle Sándor. – Sokrétű a feladat, egyrészt az a dolgom, hogy a felnőtt csapat kerete alkalmas legyen a céljaink eléréséhez, másrészt a klubstratégia és klubfilozófia fejlesztésében is részt vehetek. Az biztos, ez a lehetőség segít nekem abban, hogy meghatározzam, merre tovább, mert továbbra sincs kőbe vésve, mit szeretnék a jövőben. Azt eldöntöttem, hogy a labdarúgásban maradok, ez nekem a hazai pálya, de nyitott vagyok, képezni szeretném magam és átadni valamit abból a tudásból, ami az elmúlt két évtizedben rám ragadt, továbbá hasznosítani azt a kapcsolatrendszert, amivel rendelkezem. Erre tökéletes terep a III. Kerületi TVE, ahol vannak célok és már most azt érzem, hogy itt kiteljesedhetek."