Vágólapra másolva!
Az Inter támadó középpályása, Christian Eriksen hivatalosan is szerepel a milánói klub téli átadó listáján, a Corriere dello Sport című olasz napilap hétfői kiadásának beszámolója szerint - írta a sempreinter.com.

Az Inter együttese fontolóra vette, hogy inkább megválik a dán futballistától a közeledő januári átigazolási időszakban, alig egy évvel azután, hogy szerződtette őt a Tottenham Hotspurtől.

Eriksen az olasz csapatnál eddig messze nem azt a teljesítményt nyújtotta, amit elvárnak tőle, ezért nem is ragaszkodik hozzá annyira Antonio Conte vezetőedző. Az Inter akár egy csereüzlet részeként is szívesen megválna a középpályástól, az Arsenal játékosa, Granit Xhaka és a Paris Saint-Germain labdarúgója, Leandro Paredes is a kiszemeltek közé tartozik.

Eriksen januártól már új csapatban futballozhat Forrás: AFP/Lars Baron

A 28 éves Eriksen a milánói klubnál eltöltött eddigi ideje alatt összesen 33 mérkőzésen lépett pályára, ezeken 4 gólt és 3 gólpasszt tett a közösbe.

Az Ajax és a Tottenham korábbi játékosa ebben a szezonban 7 meccset játszott, de gólt még nem szerzett és gólpasszt sem adott.

Az átigazolási ügyekben mértékadónak tekintett Transfermarkt szerint piaci értéke 50 millió euró.