Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
Kedden este a Juventus hazai pályán fogadja a Ferencváros csapatát a Bajnokok Ligájának negyedik csoportmérkőzésén, Torinóban. A meccset megelőzően a Juventus sajtótájékoztatóján a vezetőedző, Andrea Pirlo és a csapat lengyel kapusa, Wojciech Szczęsny vett részt.

„A legfontosabb dolog a végeredmény lesz a meccsen, reméljük, haza tudjuk majd vinni a három pontot. Mi a Juventus vagyunk és mindig a maximumot kell nyújtanunk a pályán" – kezdte a mérkőzés előtti sajtótájékoztatót Wojciech Szczęsny, a Juventus kapusa. Az Origo kérdésére, hogy ki lehet a legveszélyesebb labdarúgó a Ferencvárosból, a lengyel futballista elmondta:

„Általánosságában az egész csapat nagyon erős és nagyon jó, akárcsak a lövő képességük, ami szintén kiváló, ezért az egész csapatra kell vigyázni majd a meccsen."

A kapus után a vezetőedző, Andrea Pirlo is kiemelte, hogy milyen fontos találkozó vár a csapatára: „A lehető legjobban kell hozzáállnunk a mérkőzéshez, úgy kell hozzáállnunk, mintha egy döntő lenne, mert így sokkal hamarabb lezárhatnánk a továbbjutást a BL-ben." A korábbi világbajnok edző az Origo kérdésére, hogy mik lehetnek a mérkőzésen a Fradi erősségei, azt válaszolta: „Néhány héttel ezelőtt játszottunk ellenük, nem szabad visszagondolnunk az akkori eredményre (akkor 4-1-re nyert a Juventus – a szerk.),

veszélyes focit játszik az FTC, és veszélyes helyzeteket tud kialakítani. Ugyanakkor a keddi mérkőzésen elsősorban csak magunkra kell majd koncentrálni és a saját játékunkkal foglalkozni."

Mindent egy helyen az Eb-ről