Gareth Bale győztes gólt szerzett a Tottenhamben - videó

Horizontal
Tottenham Hotspurs Welsh midfielder Gareth Bale (L) controls the ball in front of Brighton's English defender Dan Burn (R) during the English Premier League football match between Tottenham Hotspur and Brighton and Hove Albion at Tottenham Hotspur Stadium in London, on November 1, 2020. (Photo by Julian Finney / POOL / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A Premier League (PL) hetedik fordulójának vasárnap esti mérkőzésén a Tottenham a Brightont fogadta. A mérkőzést 2-1-re José Mourinho csapata nyerte, így a második helyen áll a bajnokságban.

Már az első negyedóra végén vezetéshez jutott a hazai együttes, miután a VAR segítségét is igénybe véve a játékvezető tizenegyest ítélt, amelyet Harry Kane magabiztosan lőtt a kapuba.

A labdabirtoklást tekintve az első félidő kiegyenlített küzdelmet hozott, és a vendégeknek is megvolt a lehetőségük veszélyes helyzetek kialakítására.

Gólt azonban az első 45 percben nem, csak a másodikban szereztek a vendégek a meccsen. Az 56. percben egy szépen felépített akció végén Lamptey talált be a Tottenham kapujába és módosította az állást 1-1-re.

A Tottenham mindenképpen otthon akarta tartani a három pontot, és a 73. percben sikerült is Gareth Bale fejesével visszavenni a vezetést a mérkőzésen. A Real Madridból Londonba igazolt válogatott játékosnak ez volt az első találata a visszatérése óta.

Több gól már nem esett a meccsen a nyomasztó vendég labdabirtoklási fölény ellenére sem, így győzelmével a londoni klub jelenleg a második helyen áll a PL-ben.