Vágólapra másolva!
Megtartotta budapesti sajtótájékoztatóját a Ferencváros elleni Bajnokok Ligája csoportmeccs előtt a Juventus edzője, Andrea Pirlo és a csapat játékosa Juan Cuadrado. Az olaszok csak délután érkeztek Budapestre, a meccs előtti utolsó edzésüket még Olaszországban tartották meg, este érkeztek meg a sajtótájékoztatóra.

„Gyönyörű a város, a stadion is nagyon szép, nekünk ez a legfontosabb. Nagyon jó lesz nézők előtt játszani, ez mindig ad egy kicsit a játékosok hangulatához. Jártam már többször is Magyarországon, a szép emlékekhez az is hozzátartozik, hogy nyerjük meg a meccseinket, ez lesz a célunk szerdán is" – mondta Andrea Pirlo.

Andrea Pirlo, a Juventus vezetőedzője Fotó: Csudai Sándor - Origo

„A csapatunk folyamatos fejlődésben van, ehhez pedig folyamatosan játéban kell lennünk. Egy vereség után sosem könnyű, de a Barcelona remek csapat és a vereség is segíthet abban, hogy egyre jobbak legyünk. Nagy keretünk van, fontos, hogy mindenki lehetőséget kapjon. A Ferencváros ellen a szerkezet nem változik, de a játékosok személyében lehet változás" – mondta az olasz tréner, aki természetesen dicsérte a Ferencváros csapatát is.

„A Ferencváros több meccsét láttuk, nem érdemtelenül vannak itt. A Dinamo ellen remek meccsük volt.

senkit sem szabad alábecsülni" – mondta Pirlo, aki külön kitért arra, hogy jó lesz újra nézők előtt pályára lépni.

Juan Cuadrado és Andrea Pirlo - az olaszok nem becsülik le a Ferencvárost Fotó: Csudai Sándor - Origo

„A szurkolók mindenkinek segítenek. Előttük sokkal jobban megy a játék, hiszen ad egy motivációt, amikor hallod az embereket. Nagyon sokat segít a jelenlétük, akkor is ha nem a mi szurkolóink lesznek itt, ez pozitív faktor mindenki számára" – zárta mondandóját a tréner.

„A Barcelona elleni meccsen vesztettünk kicsit az önbizalmunkból, természetesen nem esett jól a pofon, de a holnapi meccsen meg tudjuk mutatni, milyen remek csapatunk van. A Spezia elleni bajnokin egységesek voltunk, holnap is ezt szeretnénk megmutatni. Élveztük azt a meccset és azóta is remek a hangulat a csapaton belül, ezt szeretnénk tartani holnap is, jó focit játszani és élvezni a játékot" – mondta Juan Cuadrado.

Juan Cuadrado szerint nagyon jó a hangulat a csapaton belül Fotó: Csudai Sándor - Origo

A Ferencváros szerda este 21.00 órától fogadja majd a Juventus csapatát a Bajnokok Ligájában a Puskás Arénában.