A brazil legenda elmondta, hogy lehetne megtartani Lionel Messit

Horizontal, Lionel Messi, Fradi, Ferencváros
Barcelona's Argentine forward Lionel Messi scores a penalty during the UEFA Champions League football match between FC Barcelona and Ferencvarosi TC at the Camp Nou stadium in Barcelona on October 20, 2020. (Photo by LLUIS GENE / AFP)
Vágólapra másolva!
Rivaldo szerint Ronald Koeman csapatának bajnokságot vagy Bajnokok Ligáját kell nyernie, hogy meg tudja tartani Lionel Messit.

A Barcelona korábbi legendás játékosa szerint, ha nem lesz bajnok vagy nem nyer BL-t a Barcelona, a hatszoros aranylabdás biztosan távozik a katalánoktól.

A BArcelona a BL-ben remekül áll, a bajnokságban kevésbé Forrás: AFP/Lluis Gene

A Bayern elleni 8-2-es vereség után nagyon közel volt a távozáshoz Messi, de végül megakadályozták a távozását, pedig a Manchester Citynél csillagászati szerződéssel és régi edzőjével, Pep Guardiolával várták volna.

Messi a napokban fakadt ki, hogy unja, mindenért ő a hibás, ami a csapat körül történik, ráadásul a bajnokságban hét forduló alatt már tíz pontot elszórt Koeman csapata.

Rivaldo szerint az sem segít a helyzeten, hogy a Barcelona vezetősége a gazdasági nehézségek miatt folyamatosan csökkenti a játékosok fizetéseit, így már csak az tarthatná vissza az argentint, ha BL-t vagy bajnokságot nyerne a Barcelona.