Vágólapra másolva!
A listavezető, százszázalékos Red Bull Salzburg 7-1-re legyőzte a Hartberg csapatát az osztrák labdarúgó-bajnokság 4. fordulójának vasárnap délutáni mérkőzésén. Szoboszlai Dominik két gólpasszt is kiosztott a találkozón.

A magyar válogatott játékosa először a 15. percben, a kameruni Jerome Onguenének adott asszisztot, majd tizenegy perccel később Albert Vallci talált be a a 19 éves játékos átadásából a kapuba.

Szoboszlai Dominik ezúttal is eredményesen futballozott az RB Salzburg színeiben Forrás: FC Red Bull Salzburg/Twitter

A második félidőben a BL-csoportkörös osztrák bajnok még öt gólt rúgott, valamint a Hartberg a végén szépített így 7-1-re győzte le a Bundesliga utolsó előtti helyén álló ellenfelét. Jesse Marsch, a hazaiak vezetőedzője Szoboszlait az 58. percben lecserélte, helyére Zlatko Junuzovic állt be.

Miután a Red Bull Salzburg három labdarúgója megfertőződött a koronavírussal, ezért a keret minden tagja karanténba került, és mint azt az MLSZ azóta megerősítette, egyik játékosukat sem engedik el hazája válogatottjához, vagyis Szoboszlai is lemarad a magyarok csütörtöki Európa-bajnoki pótselejtezőjéről.