Vágólapra másolva!
Bognár György 16 év után tért vissza edzőként az NB I-be, eddig pontot sem vesztett a Pakssal. Három meccsen 9-2-es gólkülönbséget produkáltak, miközben a tréner a csatár Böde Dánielből védőt csinált. 

A korábbi válogatott középpályás legutóbb a 2004-05-ös szezonban ült az élvonalban a kispadon, akkor a Budapest Honvéd vezetőedzője volt. A paksi vezetők a negyedik forduló után döntöttek úgy, hogy Osztermájer Gábort más munkakörbe helyezik, és Bognár Györgyöt nevezik ki vezetőedzőnek.Az edzőcsere eddig maximálisan bevált, hiszen az új vezető edzővel eddig szárnyalnak a tolnaiak, 4-0 az MTK ellen, 2-1-es siker Diósgyőrben, legutóbb pedig a Zalaegerszeget verték 3-1-re.

Mi állhat a diadalmenet hátterében?

Amellett, hogy a paksi futballisták láthatóan felszabadultan játszanak, Bognár egy zseniálisat húzott, hiszen a csapat kapitányát, Böde Dánielt fokozatosan hátrább vonta.

Böde Dániel a DVTK ellen már védekező középpályásként játszott Forrás: facebook.com/DVTK1910

A 34 éves játékos az MTK ellen még nem lépett pályára, Diósgyőrben viszont már védekező középpályásként szerepelt, míg legutóbb, a ZTE ellen már belső védőként vette föl a harcot jó barátjával, Könyves Norberttel szemben. (Ráadásul a Kaposvár elleni felkészülési mérkőzésen Böde középhátvédként lépett pályára.) Minderről Bognár a következőket nyilatkozta:

Böde Dániel többek között ezt mondta minderről: „Ez most új helyzet, ahogy öregszik az ember, úgy kerül egyre hátrább"

A Paks a hétvégén a Honvédot fogadja, várhatóan továbbra is egy megújult Böde Dániellel a védelemben.