Sergio Ramos egy fontos dologban át tudta venni Cristiano Ronaldo helyét

SergiO rAMOS
Real Madrid's Spanish defender Sergio Ramos celebrates after scoring a penalty during the Spanish League football match between Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona on October 24, 2020. (Photo by LLUIS GENE / AFP)
Vágólapra másolva!
Mióta Cristiano Ronaldo 2018 nyarán a Juventusba távozott, a Real Madrid első számú tizenegyesrúgója Sergio Ramos lett. A csapatkapitány az elmúlt időben nem tud hibázni büntetőből.

A 34 éves klublegenda a 2018-19-es szezon kezdete óta 13 tizenegyest végezhetett el a La Ligában, és mindegyiket gólra váltotta. A Squawka Football tweetjéből pedig jól látszik, hogy igencsak változatosan végzi el a büntetőket, ami nem könnyíti meg a kapusok dolgát.

Nem mindig volt ez így, emlékezhetünk egy Bayern München elleni esetre, ami egy mém lett. Ramos a 2012 áprilisi Bajnokok Ligája-mérkőzésen égi röppályára helyezte a labdát. Látva a védő formáját, manapság ez már nem fordulhatna elő.

Szombaton a Real Madrid összességében magabiztosan győzte le a Barcelonát az El Clásicón. Zinédine Zidane hatodik bajnokiján sem kapott ki a Camp Nouban. A 3-1-es vendégsiker hűen tükrözi, hogy melyik sztárcsapat küzd nagyobb problémákkal.