Vágólapra másolva!
A Ferencváros 2-2-es döntetlent játszott a Dinamo Kijevvel a Bajnokok Ligájában, így 25 év után szerzett újra pontot a legrangosabb európai kupasorozatban. A magyar bajnok kapusa értékelt a meccs után.

„Az első félidő nem azt mutatta, hogy ebből ez is kijöhet majd a végén. Gyengén játszottunk, nem volt bennünk a kellő agresszivitás, ami kellett volna. Nem tudtuk megbontani a vendégek védekezését. Szünetben átbeszéltük a dolgokat, a második félidőben tudtunk nyomást gyakorolni az ellenfélre, voltak lehetőségeink. Ha pár perccel tovább tartott volna a meccs, talán nyerhettünk volna. Van bennem hiányérzet, mert adtunk egy félidő előnyt az ellenfélnek.

Dibusz Dénes Fotó: Polyák Attila - Origo

Nagyon készültünk erre a meccsre, köszönjük a szurkolóknak, mert a végén sikerült belehajszolni minket a döntetlenbe. Bebizonyítottuk, ha bátran játszunk, akkor tudunk gondot okozni és fel tudunk nőni arra a szintre, ahol a Dinamo Kijev is van. A „visszavágóig" lesz még három csoportmeccsünk, nem lenne rossz, ha ott még lenne esélyünk a harmadik helyre, de ne szaladjunk ennyire előre" – értékelt az M4 Sportnak Dibusz Dénes.