Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Dibusz Dénes: Nem tudok választani Messi és Ronaldo között

Újpest-Fradi
Budapest, 2020. május 27. A ferencvárosi kapus, Dibusz Dénes véd a labdarúgó OTP Bank Liga 20. fordulójában játszott Újpest FC-Ferencvárosi TC zártkapus mérkőzésen a budapesti Szusza Ferenc Stadionban 2020. május 27-én. A koronavírus-járvány miatt nézők, szurkolók részvétele nélkül játszották a mérkőzést. MTI/Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
A Ferencváros kapusa, Dibusz Dénes szerint minden álomszerűen alakult a Fradi számára a Bajnokok Ligája genfi sorsolásán, ahol a Juventust, a Barcelonát és a Dinamo Kijevet húzták a magyar bajnok neve mellé a G-csoportba.

„Sztárcsapatokat kaptunk a sorsoláson.

Sok lövésre számítok, de ez nem gond, fel fogunk az ellenfelekből készülni. Biztos, hogy óriási nyomás lesz, rajtunk. Csodálatos dolog lenne, ha ismét szurkolók előtt játszhatnánk a BL-mérkőzéseket, ezt az egész ország várja. Kíváncsi vagyok, mekkora sorok lesznek a jegyárusításnál. Akik az elmúlt éveken kitartottak mellettünk, megérdemlik, hogy ott lehessenek a stadionban. Hogy ki ellen lenne jó kezdeni? Ezen nem gondolkodtam.

Nyilván a Kijev az a csapat, ahol esetleg pontokat lehetne szerezni. Ellenük olyan top-állapotban kell lennünk, hogy esetleg tényleg pontot csípjünk el.

Ezért az sem lenne rossz, ha ellenük kezdenénk. Amit a gép dob, azt elfogadjuk" - nyilatkozta az M4 Sportnak a magyar kapus.

Mindent egy helyen az Eb-ről