Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
Szergej Rebrov, a BL-főtáblás Ferencváros vezetőedzője szívesen játszana korábbi csapata, a Dinamo Kijev ellen a legrangosabb európai versenysorozatban - derült ki a Nemzeti Sport interjújából.

- mondta a Ferencváros vezetőedzője arról, hogy csapata a keddi BL-selejtező után berontott a sajtótájékoztatóra, és az ünneplés során lelocsolták pezsgővel a játékosok.

Emlékezetesre sikerült a sajtótájékoztató Szergej Rebrovnak Fotó: Csudai Sándor - Origo

Rebrov szerint nagyon sokat jelentett az egész selejtezősorozat során, hogy a szurkolók végig a csapat - és a stadion - mellett voltak, ezáltal is éreztetve támogatásukat a zöld-fehérek iránt.

A szakember elárulta, hogy miért fogta olyan látványosan a fejét a keddi, Molde elleni siker után.

Az újságírók előszeretettel hasonlítják össze az egyes klubok költségvetését, kinek mennyit ér a kerete, de láthatjuk, sokszor nem ez dönt. Nagy dolgot vittünk véghez, a csoportkörben pedig tízszer-hússzor nagyobb költségvetésű klubok is szembejöhetnek.

De teljesen mindegy, ki ellen lépünk pályára, eddig is más országok bajnokaival találkoztunk,

a Celtic, majd a Dinamo Zagreb sem tudott megállítani bennünket. Büszke vagyok a játékosaimra" - mondta Rebrov, aki egyelőre még nem foglalkozik a BL-csoportkörrel, de azért szívesen csatába vezetné együttesét a Dinamo Kijev ellen is.

Hogy mi az ukrán szakember titka, a Nemzeti Sport interjújából kiderül.

Mindent egy helyen az Eb-ről