Zidane nem akarja megerősíteni a Real keretét

Zinédine Zidane
Real Madrid's French coach Zinedine Zidane gestures during the Spanish league football match between Real Madrid CF and Valencia CF at the Alfredo di Stefano stadium in Valdebebas, on the outskirts of Madrid, on June 18, 2020. (Photo by JAVIER SORIANO / AFP)
Vágólapra másolva!
Továbbra sem akar új játékost igazolni Zinédine Zidane, a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője.

A spanyol bajnokság címvédője szokatlanul passzív volt a nyári átigazolási időszakban. Bár Gareth Bale, James Rodriguez, Asraf Hakimi és Sergio Reguilon távozott, senkit nem szerződtettek, csupán Borja Mayoral, Alvaro Odriozola és Martin Ödegaard tért vissza a kölcsönadást követően.
A fővárosiak támadószekciója meglehetősen visszafogottnak tűnt a Real Sociedad ellen gól nélküli döntetlenre végződött múlt heti idénynyitón, ráadásul Zidane-nak Sergio Arribas és Marvin Park személyében két fiatal, tapasztalatlan játékost is neveznie kellett, akik soha nem játszottak a felnőtt csapatban.

Zidane elégedett a Real jelenlegi keretével Forrás: AFP/Javier Soriano

A szakvezető mindezek ellenére ragaszkodott hozzá, hogy elégedett a rendelkezésére álló játékosokkal.

- mondta a francia edző.
Zidane hozzátette, keményen dolgoznak, hogy megfelelő formába kerüljenek, és elérhessék a saját maguk által kitűzött célokat.
"Bármi megtörténhet, de minden más edzőhöz hasonlóan azt szeretném, ha az átigazolási időszak mihamarabb lezárulna, és csak a mérkőzésekről beszélnénk" - közölte Zidane.