Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Meccs nélkül jutott tovább a Tottenham Hotspur a Ligakupában

mourinho
Tottenham Hotspur's Portuguese head coach Jose Mourinho (L) celebrates on the pitch after the English Premier League football match between Tottenham Hotspur and Arsenal at Tottenham Hotspur Stadium in London, on July 12, 2020. (Photo by Michael Regan / POOL / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Játék nélkül jutott tovább a Tottenham Hotspur a labdarúgó Ligakupa harmadik fordulójából azt követően, hogy az ellenfél Leyton Orient csapatában sokan koronavírussal fertőződtek.

A negyedosztályú klubnál hétfőn jelentették be, hogy számos futballista megbetegedett, és a keddre kiírt találkozó előtt röviddel az is kiderült, hogy 18 játékosról, illetve stábtagról van szó.

A keret tagjai házi karanténba vonultak, és bár Nigel Travers, a Leyton Orient tulajdonosa akkor elmondta: van még annyi labdarúgójuk, hogy ki tudnának állni - hiszen az ifjúsági csapat játékosai nem érintkeztek a felnőtt keret tagjaival -, a meccset végül nem engedték lejátszani a hatóságok. Pénteken pedig eldőlt, hogy az élvonalbeli klub jutott tovább.

A nyolcaddöntőben a Tottenham a Chelsea-vel találkozik kedden.

Mindent egy helyen az Eb-ről