Mourinho klublegendát igazolt az edzői stábba

Tottenham Hotspur v Manchester United - Premier League Premier League
Tottenham Hotspur Manchester United White Hart Lane 14 May 2017 Soccer Sports FOOTBALL Action Sport Club Football GAME Soccer Match Soccer Team NurPhoto
Ex Tottenham Hotspur player Ledley King during Premier League match between Tottenham Hotspur and Manchester United at White Hart Lane, London, 14 May 2017 (Photo by Kieran Galvin/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Az észak-londoni futballklub legendás játékosa, egykori csapatkapitánya, Ledley King lett José Mourinho egyik segítője a Tottenham Hotspurnél.

A 39 éves szakember teljes profi pályafutását a Spursnél töltötte, 2012-es visszavonulása óta pedig az egyesület nagyköveteként tevékenykedett.
"Ismeri a klubot kívül-belül, a szurkolók pedig elismerik azt, amit elért a pályán és azon kívül - mondta róla a portugál vezetőedző.

Az érkezésem óta nagyon jó kapcsolat alakult ki kettőnk között, és reméljük, hogy a tapasztalata, a meglátásai segítségünkre lesznek a csapattal való munka során.

A korábbi belső védő 323 alkalommal játszott a Tottenhamben, amellyel 2008-ban megnyerte az angol Ligakupát.
A fővárosi gárda Mourinho első szezonjában hatodik helyen végzett a Premier League-ben, és ezzel kvalifikált az Európa-liga következő idényére. Az angol bajnokság 2020/21-es szezonja szeptember közepén rajtol.