Gulácsiék tesztmeccs nélkül vágnak neki a bajnoki idénynek

Gulácsi Péter
RB goalwart, goalhuter, goalkeeper, Péter Gulácsi, Peter Gulacsi, whole figure, whole body, body, gesture, gesture, individual action, sport: football: 1. Bundesliga: season 19/20: 01.06.2020 29. matchday: 1.FC Cologne, COLOGNE - RB Leipzig | usage worldwide
Vágólapra másolva!
A Gulácsi Pétert és Willi Orbánt is foglalkoztató, Bajnokok Ligája-elődöntős RB Leipzig felkészülési találkozó nélkül vág neki a német labdarúgó-bajnokság következő idényének.

Az RBLive hírportál szerint az együttes - amely a négy között a Paris Saint-Germaintől szenvedett 3-0-s vereséget - a keddi kötelező koronavírustesztek elvégzése után szerdán kezdi az edzésmunkát.

A szeptember első heteiben esedékes Nemzetek Ligája-találkozók a klub több játékosát is érintik, köztük Gulácsit és Orbánt is, addig csak szűk kerettel folytatódik a gyakorlás a Lipcsében.

Szeptember 12-én az együttes az 1. FC Nürnberg ellen lép pályára a Német Kupában, a Bundesliga küzdelmei pedig a tervek szerint szeptember 18-án kezdődnek meg. A Lipcse 20-án, hazai környezetben a Mainz ellen rajtol.