A Napoli elnöke nem érti, csapatának miért kell Barcelonában fociznia

Bajnokok Ligája, nyolcaddöntő, kedd, február 25., Napoli-Barca
Barcelona's Argentine forward Lionel Messi (C) speaks with German referee Felix Brych (3r) after Barcelona's Chilean midfielder Arturo Vidal (L) received a red card during the UEFA Champions League round of 16 first-leg football match between SSC Napoli and FC Barcelona at the San Paolo Stadium in Naples on February 25, 2020. (Photo by Filippo MONTEFORTE / AFP)
Vágólapra másolva!
A Napoli elnöke, Aurelio De Laurentiis szerint nem biztos, hogy jó ötlet Barcelonában megrendezni a két csapat Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóját.

Aurelio De Laurentiis szerint a koronavírus-járvány miatt nem jó ötlet, hogy Spanyolországba kell utaznia a csapatának. Az UEFA júliusban döntött úgy, hogy az elmaradt meccseket mindenki hazai pályán játszhatja majd, a negyeddöntőktől viszont Portugáliában rendezik majd a tornát.

Az első meccsen 1-1 lett a végeredmény Forrás: AFP/Filippo Monteforte

„Aggasztó hírek jönnek Spanyolországból, de mindenki úgy tesz, mintha nem történne semmi. Miből állna azt mondani, hogy ne menjünk Barcelonába, hanem inkább játsszuk le a meccset Portugáliában vagy Németországban?" – tette fel a költői kérdést De Laurentiis.

Spanyolországban az utóbbi napokban megugrottak a koronavírusos esetszámok, a Sevilla, a Real Madrid és az Almeria csapata is jelentett pozitív eseteket.