Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Az Inter edzője Messi átigazolásának híréről beszélt

Messi
Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi reacts after missing a goal opportunity during the Spanish league football match between FC Barcelona and Athletic Club Bilbao at the Camp Nou stadium in Barcelona on June 23, 2020. (Photo by Pau BARRENA / AFP)
Vágólapra másolva!
Az FC Barcelona világsztárjával, Lionel Messivel kapcsolatban az elmúlt hónapokban többször is felmerült, hogy legkésőbb jövő nyáron, a szerződésének lejártát követően távozik a csapattól. A hatszoros aranylabdás focistával kapcsolatban legtöbbet az olasz Internazionalét emlegették, mint következő állomáshely, de a milánói csapat edzője a nyilatkozatával lehűtötte a kedélyeket.

A Barca argentin világklasszisa még mindig nem hosszabbított szerződést a katalán sztárcsapattal, pedig 2021 nyarán lejár a jelenlegi kontraktusa. Így nem is csoda, ha folyamatosan jelennek meg újabb és újabb pletykák a jövőjével kapcsolatban.

Lionel Messi biztosan nem igazol az Interhez Forrás: AFP/Pau Barrena

Az Inter edzője, Antonio Conte szerint viszont semmi alapja annak, hogy a 33 éves támadó Olaszországba igazolna.

„A Leo Messi és az Inter közötti pletykák teljesen hamisak. Ne bízzanak ezekben a hamis hírekben. Nem csatlakozik az Interhez, még a fantasy fociban sem " – mondta az olasz tréner Messivel kapcsolatban.

Mindent egy helyen az Eb-ről