A német csapat a 96. percben menekült meg a harmadosztálytól

firo Football: Football: 11.07.2020 Relegation game Relegation 2020 to 2.Bundesliga FC Ingolstadt 04 - FC Nuremberg Ruckspiel soccer FC Ingolstadt 04 - FC Nuremberg Ruckspiel soccer: soccer: 11.07.2020 SPO firo Relegation game Relegation 2020 to 2.Bundesl
firo Football: Football: 11.07.2020 Relegation game Relegation 2020 to 2.Bundesliga FC Ingolstadt 04 - FC Nuremberg 3: 1 Ruckspiel Michael Heinloth, with, and, Felix Dornebusch, whole figure, disappointment, disappointed, at the ground DFB / DFL regulations prohibit any use of photographs as image sequences and / or quasi-video., Oliver STRISCH / pool / via / firosportphoto | usage worldwide
Vágólapra másolva!
Szombat este drámai végjátékot hozott az Ingolstadt-Nürnberg Bundesliga 2-es osztályozó, ahol a másodosztály 16. helyén végző Nürnberg egy 96. percben lőtt góllal biztosította be a bennmaradását.

Négy nappal ezelőtt a tavaly még a Bundesligában szereplő Nürnberg hazai pályán 2-0-ra győzött, így megnyugtató előnnyel készült a harmadosztály negyedik helyén záró Ingolstadt elleni visszavágóra. Az első félidőben nem esett gól, így a vendégek nyugodtan készülhettek a folytatásra, a második játékrészben azonban az hazaiak 13 perc alatt három gólt lőttek, és már feljutásra álltak. A dráma a 96. percben jött, amikor egy védelem mögé beemelt labdára az elcsúszó Nico Antonitsch helyén Fabian Schleusener érkezett, és estében a kapuba lőtt.

Ezzel a találattal a Nürnberg összesítésben 3-3-ra mentette a találkozót, is idegenben rúgott góllal megnyerte a párharcot, és megmenekült attól a szégyentől, hogy egy év alatt két osztályt zuhanjon.