A Napoli eladja válogatott játékosát, ha nem hosszabbítja meg a szerződését

SSC Napoli v Torino Fc  - Serie A SPORT soccer soccer match TEAM FOOTBALL serie a SOCCER PLAYER one person full lenght
Arkadiusz Milik of Napoli during the football Serie A match SSC Napoli v Torino Fc at the San Paolo Stadium in Naples, Italy on February 29, 2020 (Photo by Matteo Ciambelli/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Amennyiben nem hosszabbítja meg jövő nyáron lejáró szerződését a Napoli labdarúgócsapatával Arkadiusz Milik, úgy a nápolyi klub most nyáron megválik tőle.

Ezt a friss Olasz Kupa-győztes dél-olasz együttes sportigazgatója, Cristiano Giuntoli jelentette be.

"Mindez tőle függ. Jelenleg ő az egyik legjobb támadó a világon" - mondta játékosáról Gennaro Gattuso vezetőedző a keddi, a Hellas Verona-Napoli (0-2) olasz bajnoki mérkőzés után, amelyen a 26 éves lengyel csatár szerezte az első gólt.

Amennyiben Milik nem hosszabbítja meg kontraktusát és a nápolyiak eladni sem tudják - a nyári vagy a téli átigazolási időszakban -, úgy egy év múlva ingyen távozhat.

Áprilisban a La Gazzetta dello Sport arról írt, az AC Milan szívesen szerződtetné a lengyel csatárt Zlatan Ibrahimovic helyére.

A 49-szeres válogatott Milik 2016 óta erősíti a Napolit, melyben 112 mérkőzésen 47 gól a mérlege, a Serie A aktuális idényében 17 találkozón tízszer volt eredményes.