A Manchester City és a Real Madrid sztárja is elbúcsúzott Tőzsér Dánieltől

TŐZSÉR Dániel
Debrecen, 2018. augusztus 4. A debreceni Tőzsér Dániel (j2) ünnepli gólját csapattársaival a labdarúgó OTP Bank Liga 3. fordulójában játszott Debreceni VSC - Diósgyőri VTK mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2018. augusztus 4-én. Mellette Albion Avdijaj (b), Varga Kevin (b2) és Szécsi Márk (j). MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
Vágólapra másolva!
Szombat délután, a Paks elleni bajnokin utolsó meccsét játszotta a debreceni Tőzsér Dániel. A kezdés előtt korábbi csapattársai köszöntötték Tőzsért, így a Manchester Cityben focizó Kevin De Bruyne és a Real Madrid kapusa, Thibaut Courtois is feltűnt a kivetítőn.

Tőzsér búcsúja végül nem sikerült szépre, az 1-1-es döntetlen a DVSC kiesést jelentette az NB I-ből.

"Annak ellenére, hogy nagy hajrát vágtunk ki ezen a meccsen, már nem tudtunk még egy gólt szerezni és megfordítani a mérkőzést. A bajnokságban ugyanez volt a helyzet, túl nagy volt már a hátrányunk, ezt nem tudtuk behozni. A koronavírus miatti szünet sem jött jól nekünk. Rettenetesen sajnálom, ami történt, elnézést kérünk a szurkolóktól, a várostól és mindenkitől, aki ennek a csapatnak szurkolt" - mondta a meccs után Tőzsér.