Vágólapra másolva!
A magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (OTP bank Liga) szereplő Kaposvári Rákóczi játékosa, Csiki Norbert bízik benne, hogy karrierje szerencsés fordulatot vesz, miután már négy klubbal kiesett a labdarúgó NB I-ből.

A focista először az MTK-val (2010-11), majd a Gyirmóttal (2016-17), később a Vasassal (2017-18), ebben a szezonban pedig az újonc Kaposvárral búcsúzott az élvonaltól.

„Ez a mostani fáj a legjobban, mivel stabil csapattag vagyok a Kaposvárban.

Az MTK-nál egy meccs jutott, amikor bemutatkoztam az együttesben, s a szezon végén gyanús körülmények között estünk ki, ami után többeket is elővettek a bundabotrányban. A Gyirmótnál az első félévben játszottam, majd kikerültem a gárdából. A Vasasnál mindössze egy találkozó jutott, mert megsérültem – emlékezett vissza Csiki a rosszul végződő idényekre" – mondta a Blikknek Csiki Norbert.

Csiki már négy csapattal esett ki az NBI-ből Forrás: rakoczifc.hu

sérülés vagy egy barátságos meccs törlése miatt nem tudtam címeres mezt húzni. Egy újabb NB I-es érmet is begyűjtenék, de a komolyabb külföldi szerződésről sem tettem még le" – tette hozzá a támadó, aki szerint több oka van, hogy nem tart előrébb. Csiki elárulta,

a menedzserei hibái miatt nem került a spanyol Mallorcához, pedig már kész volt a szerződése, miközben német és holland klubokat utasított vissza, itthon pedig a Ferencvárosnak és Újpestnek is nemet mondott.

Európában van olyan labdarúgó, aki Csikinél is többször esett ki az élvonalból: az izlandi Hermann Hreidarsson (45) az angol élvonal csúcstartójaként ötször, öt különböző klubbal búcsúzott, s a világbajnok német kapus, Andreas Köpke (58) négyszer esett ki az első osztályból és kétszer a másodikból.