Vágólapra másolva!
A labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójában a Ferencváros 2-0-ra legyőzte a Budapest Honvéd csapatát, ezzel matematikailag is bebiztosította elsőségét és 1996 után ismét megvédte bajnoki címét. A szezon egyik legjobb Fradi-játékosa Sigér Dávid volt, akinek elsősorban a védekezés a feladata, azonban rendkívül fontos gólokkal járult hozzá a Fradi bajnoki címéhez. A lefújás után a kétszeres magyar válogatott játékosa elmondta, hogy a hosszú szezon után most már nagyon szeretne meginni egy üveg sört.

„Remélem, nagy ünneplés vár ránk, de nem tudjuk, hogy az edző hogyan fog hozzáállni. Megnyertük a bajnokságot, ezt meg kell ünnepelni, remélem ő is részt vesz benne" – nyilatkozta az M4Sport kamerája előtt Sigér Dávid, aki tavaly szeptemberben mutatkozott be a nemzeti csapatban, ezzel pedig ő lett magyar válogatott történetének 1000. játékosa.

Sigér Dávid a Ferencváros egyik legfontosabb játékosa Forrás: MTI/Illyés Tibor

„Ez a szezon nagyon rendhagyó volt a megszakítással, bíztam benne, hogy le tudjuk majd játszani a meccseket.

A klub jól válogatatta össze a játékosokat a szakmai stábhoz. Megvan az összhang a stáb, a játékosok, és a szurkolók között is. Nagyszerű játékot játszunk, ami többnyire élvezetes, de azt is megtanultuk, hogyan kell egy góllal megnyerni a meccseket" – folytatta Sigér Dávid, aki végezetül hozzátette, hogy a hosszúra nyúlt bajnoki évad végén szívesen meginna egy sört, felnyitna egy üveg pezsgőt, mert a csapattársaival rengeteg munkát tettek a bajnoki címvédésbe.