A Real csapatkapitánya is reagált a bírózós vádakra

Sergio Ramos
Real Madrid's Spanish defender Sergio Ramos gestures as he celebrates his goal with teammates during the Spanish League football match between Real Madrid CF and SD Eibar at the Alfredo di Stefano stadium in Valdebebas, on the outskirts of Madrid, on June 14, 2020. (Photo by PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP)
Vágólapra másolva!
Sergio Ramos, a spanyol futballbajnoki tabellát vezető Real Madrid csapatkapitánya szerint együttesét nem segítik a játékvezetők.

A válogatott védő a bírói részrehajlásról szóló kritikákra válaszolt így azt követően, hogy a királyi gárda hazai pályán a szerda esti bajnokin - az egyszer eredményes Ramosnak is köszönhetően - 2-0-ra legyőzte a Mallorcát.
A hét végén a nagy ellenfél FC Barcelona hátvédje, Gerard Piqué azt sejtette:

a játékvezetők a madridiakat segítik, több esetben is a fővárosi alakulatnak kedvezve döntéseikkel.

Hasonló vélekedéssel találkozott az újságírók részéről Zinedine Zidane, a Real vezetőedzője is azon a sajtótájékoztatón, amelyet a madridiaknak a Real Sociedad felett aratott vasárnapi 2-1-es sikerét követően tartottak.

Sergio Ramos üzent a bírózóknak Forrás: AFP/Pierre-Philippe Marcou

"Bosszant, hogy az emberek a bírókról beszélnek úgy, mintha mi semmit nem csináltunk volna a pályán. Persze nem kontrollálhatjuk, hogy mit mondanak. Nyerjük a meccseket a pályán, és ma is ezt tettük. Megérdemelten győztünk" - mondta Zidane.

"Korábban nem sokat hallottunk ilyesmiről - idézte Ramost a szerdai meccs után a madridi Marca. - Nem hiszem, hogy a bírók bármilyen módon segítenének nekünk.

A Real Madrid mind a négy találkozóját megnyerte a La Liga küzdelmeinek újraindulása óta, és most úgy áll azonos ponttal a Barcelonával, hogy az egymás elleni eredményekben jobb katalán riválisánál.