Vágólapra másolva!
Torghelle Sándor, a korábbi 42-szeres magyar válogatott támadó az M4 Sport Góóól!2 legfrissebb online adásában beszélt pályafutása eseteges befejezéséről, a Vasassal kitűzött céljairól és játékospályafutását követő terveiről.

A 38 éves támadó tavaly szeptemberben írt alá a Vasashoz, amelyhez június végéig köti a szerződése.

"Várjuk nagyon a pozitív híreket, hogy újra el tudjuk kezdeni a bajnokságot. Hogy mi lesz utána, azt egyelőre nem tudom megmondani, bármi benne van a pakliban.

A közeljövőben eldöntöm, mi lesz velem a szezon után, merre tovább, de ezt csak én tudom eldönteni" - nyilatkozta az M4 Sportnak Torghelle, aki elárult, hogy nem befolyásolja a döntését, hogy az NB II. harmadik helyén álló Vasas a másod- vagy az első osztályban kezdi-e meg a következő szezont.

Torghelle Sándor nem a pénzért focizik Forrás: Kovács Tamás/MTI

A korábbi magyar válogatott játékos elmondta, hogy nem örülne neki, ha a vírus zárná le a karrierjét. Azonban az esetleges folytatásnak nem anyagi kérdés.

„Nyáron sem azért írtam alá a Vasashoz, hogy meggazdagodjak. Szerencsére tudtam külföldön futballozni, ott anyagi szempontból megalapozhattam a jövőmet, nem csesztem el a pénzemet.

Jó, nem azt mondom, hogy milliárdos vagyok, de félre tudtam tenni. Most nem azért focizom, hogy még többet be tudjak tenni a bankba. Azért szerződtem a Vasasba, mert motivált voltam, hogy visszatérjek az NB I-be" – tette hozzá Torghelle Sándor.

A 38. születésnapját kedden ünneplő támadó hozzátette: szerinte a bajnokságokat akkor kellene csak folytatni, ha már mindenki biztonságban van.

A teljes adás a linkre kattintva érhető el.