Szoboszlai Dominikék meccsével kezdődik újra az osztrák meccsek sora

CL - 19/20 - RB Salzburg vs. KRC Genk League match Red Bull Foetball 19 spo Jersey Season 2019 DRESS KRC Genk Sports Club CL SPORT UEFA 2020 matchday Competition FOOTBALL Football match Austria RB Salzburg Sportsman SP Soccer Fuvuball Club jersey MATCH CH
Szoboszlai Dominik egyre közelebb a Serie A-hoez
Vágólapra másolva!
Június első hetében folytatódik az osztrák labdarúgó-bajnokság. Leo Windtner, a szövetség elnöke kedden megerősítette, hogy újraindul a március közepén félbeszakadt Bundesliga, méghozzá zárt kapuk mögött.

"Fontos döntés született, mert ha nem indulunk el most, akkor egy év múlva rá sem ismernénk az osztrák futballra" - tette hozzá. Az első mérkőzés vélhetően a kupadöntő lesz a bajnok Red Bull Salzburg és a másodosztályú Ausztria Lustenau között.

Rudolf Anschober egészségügyi miniszter elmondta, a csapatorvos felelős a megelőzési intézkedések foganatosításáért, hogy minimálisra csökkenjen a koronavírus-fertőzés esélye. A csapatok péntektől végezhetnek teljes értékű edzésmunkát.

Werner Kogler sportminiszter közölte, hogy Ausztriában várhatóan május 29-től jöhetnek enyhítések a zárt térben végzett sporttevékenység szempontjából.