Akár szurkolók előtt is átveheti a bajnoki trófeát a Liverpool

Premier League trófea
The Premier league trophy is pictured beneath the blue sky ahead of the English Premier League football match between Brighton and Hove Albion and Manchester City at the American Express Community Stadium in Brighton, southern England on August 12, 2017. / AFP PHOTO / CHRIS J RATCLIFFE / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A Premier League támogatja, hogy szurkolói előtt avathassák bajnokká a Liverpoolt, amennyiben az biztonsággal megoldható.

Jürgen Klopp csapatának még két győzelemre van szüksége ahhoz, hogy bebiztosítsa bajnoki címét. A Liverpool 30 év után lehet újra bajnok, ha a járvány után újraindulhat a bajnokság.

A Premier League ügyvezetője, Richard Masters elmondta, ha a helyzet engedi, akkor mindent megtesznek azért, hogy szurkolók előtt adhassák át a bajnoki trófeát.

„A játékosoknak és a szakmai stábnak meg kell adni a lehetőséget, hogy kiélvezhessék azt, amiért keményen megdolgoztak. Ha a biztonsági intézkedések is engedik, akkor mindent megteszünk, hogy nyilvános legyen a díjátadás" – mondta Masters.

A Premier League képviselői és a szakemberek hétfőn döntöttek úgy, hogy kedd délutántól el lehet kezdeni a kiscsoportos edzéseket a klubok létesítményeiben.