Megvan, ki váltja Jürgen Klinsmannt a Hertha tanácsadói testületében

Jens Lehmann
Jens Lehmann becomes a member of the supervisory board at Hertha BSC. Archive photo; Jens LEHMANN (former soccer goalkeeper) Champions for Charity, the charity soccer game in honor of Michael Schumacher, Team Nowitzki All Stars (Team N) - Team Schumacher and Friends (Team S) on July 21, 2019 in Leverkusen / Germany. ĺ | usage worldwide
Vágólapra másolva!
A játékosként világbajnoki ezüst- és bronzérmes Jens Lehmann bekerült a Hertha BSC labdarúgócsapatának tanácsadói testületébe.

A berlini klub legbefolyásosabb befektetőjének szóvivője emlékeztetett rá, hogy a pozíciót tavaly novemberben kapta meg Jürgen Klinsmann, aki később vezetőedzőként is irányította a csapatot, igaz, mindössze tíz hétig. A volt szövetségi kapitány februárban került ki a testületből, helyét vette most át Lehmann.

Jens Lehmann vette át Jürgen Klinsmann helyét a Hertha tanácsadói testületében Forrás: Picture-Alliance via AFP/Verwendung weltweit/Anke Waelischmiller/Sven Simon

Lars Windhorst befektető tavaly év elején vásárolt részesedést a Herthában, melynek kilenctagú tanácsadói testületébe négy főt delegálhat, utóbbiból lett az egyik Lehmann.

Az 50 éves korábbi kapus 2002-ben ezüst-, négy évvel később bronzérmet szerzett a német válogatottal a világbajnokságon, klubcsapataival pedig az olasz, a német és az angol pontvadászatot is megnyerte, utóbbit az Arsenal hálóőreként veretlenül.