Vágólapra másolva!
A magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (OTP Bank Liga) szereplő MOL Fehérvár FC válogatott középpályása, Pátkai Máté nagyon örül neki, hogy a hétvégén már felkészülési mérkőzéseken léphet majd pályára.

„Furcsa időszakon vagyunk túl, legalábbis remélem, hogy most már túl vagyunk rajta. Nem emlékszem, mikor volt utoljára olyan, hogy márciusban, áprilisban és májusban ne a futballról szólt volna az életem. Az sem nevezhető megszokottnak, hogy május közepén kezdtünk el tulajdonképpen egy felkészülési időszakot a bajnokság folytatására.

Pátkai Máté örül, hogy újra meccset játszhat Forrás: molfehervarfc.hu

Bízom benne, hogy elég lesz számunkra az a bő három hét, amit közös edzésekkel tudunk tölteni, hogy olyan állapotba kerüljünk, hogy sikerrel vegyük a hátralévő akadályokat. Hétvégén jó lesz ismét futballmérkőzésen részt venni, még ha csak edzőmeccsről is beszélünk, hiszen két hónapja nem volt ilyenben részünk. Arra jó lesz a hétvégi két felkészülési meccs, hogy mi is és a szakmai stáb is pontosabb képet kaphat arról, hogy milyen állapotban is van a csapat, hiszen ezt a legjobban élesben lehet megállapítani" - nyilatkozta a Fehérvár honlapjának Pátkai Máté.