Vágólapra másolva!
A magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (OTP Bank Liga) szereplő MOL Fehérvár FC támadója, Nikolics Nemanja beszélt a szezon folytatásáról és a különleges körülményekről is.

„Nagyon jó érzés volt újra együtt edzeni a csapattal, találkozni a játékostársakkal és a szakmai stáb tagjaival. Sajnos arra számítani lehetett, hogyha el is kezdhetünk újra közösen edzeni, egyáltalán nem lesz olyan az élet, mint néhány hónappal ezelőtt. Szigorú egészségügyi szabályokat kell betartanunk, nem mehetünk edzések előtt és után az öltözőbe, vagy a masszázs-helyiségbe, amelyek azért fontos közösségi terek voltak eddig a csapat életében. Az is nagyon furcsa, hogy kesztyűben kell edzenünk. Mindezeket figyelembe véve is boldogok vagyunk, hogy végül folytatni tudjuk a bajnokságot" – mondta a klub honlapjának Nikolics.

Nikolicsnak a "gól hangja" hiányzott a legjobban Forrás:molfehervarfc.hu

A támadó hozzátette, hogy mentálisan nagyon erősnek kell lenniük, és a lehető legjobban kell alkalmazkodnunk ehhez a helyzethez. Amelyik csapatnak ez sikerül, az sikerrel veheti az akadályokat.

„Sosem titkoltam, hogy nagyon szeretek gólt szerezni, legyen szó akár edzésről, akár mérkőzésről. A gólnak van egy különleges hangja, amikor a labda találkozik a hálóval. Számomra az a legszebb hang és talán ez a hang, a gól hangja hiányzott a legjobban" – tette hozzá.