Vágólapra másolva!
Egybehangzó angol és olasz lapértesülések szerint a Chelsea és a Juventus tárgyalásokba kezdett egymással egy esetleges játékoscserét illetően, melynek keretében Jorginho Torinóba, Miralem Pjanic pedig Londonba kerülhet.

A transzfert alighanem a Juve edzője, Maurizio Sarri kezdeményezhette, aki köztudottan rajong Jorginho játékáért: a Napoliban is taktikája alapembere volt, majd éppen ő vitte magával a Chelsea-hez.

A 30 éves bosnyák középpályás négy éve játszik a Juventusnál, ahol szinte minden szezonban a csapat egyik legjobbja és kulcsfontosságú láncszeme volt. Bár két évvel idősebb, mint az olasz, a transfermarkt adatai szerint éppen annyiba kerül, mint Jorginho, 52 millió euró, így pénzmozgásra sem lenne szüksége a két klubnak a csere megkötéséhez, ami a mostani gazdasági helyzetben mndkettejük számára előnyös lehet.

Pjanicot azonban a PSG és a Barcelona is szívesen látná a soraiban, Sarri és Jorginho kapcsolata miatt azonban ha Frank Lampard és a londoniak vezetése úgy dönt, belemegy az üzletbe, alighanem a Chelsea lesz a befutó.